0
0 Comments

A fogadási folyamat és hogyan befolyásolják a stratégiát, fontos, és még a legjobb játék részévé is válhat. A pókerben két nagyon gyakori fogadási módszer létezik. Jó esély van arra, hogy a bankrollja növekedni fog, de csak akkor, ha megtanulja, hogyan kell ezeket a fogadási típusokat megfelelően használni. A fogadási módszerek típusai. Ezeket nevezik fogadási módszernek: Fold. Csak két játékos vesz részt a játékban, és mindegyikük három kártyát oszt ki.

Az Omaha-t ugyanúgy játsszák, mint a Holdem-t, kivéve, hogy a pot nagyobb lehet. Kevésen módosított. A játékosoknak a flop előtt kell fogadniuk Ily módon, amikor a flop két tíz és egy kilencből áll, és az osztó felkártyája kettő, két játékos hajtja a kezét. A játékos úgy gondolja, hogy rossz keze van, mert a kezét már felhívták, és nem kellett fogadnia. A játékos rövidre halmozódik, https://hu.poker-files.com és a pot minden játékosa megver.

Amikor a játékosok nem biztosak a játékukban, és a fedélzet nem adja meg nekik a megfelelő kártyát a kívánt eredményhez, egyes játékosok fontolóra veszik a hajtást, mielőtt bármilyen cselekvés, például a flop játék megtörténne. Módszer: Összecsukja még akkor is, ha nincs olyan kéz, amely jó az egész mezővel szemben. A játékosok követik őt, hogy újra emeljék az egész potot. Amikor egy játékos kap egy hívást egy Pot Flop-ban, és csak néhány kártyát tárnak fel, miután lapos hívást kaptak, a játékosoknak, akik ezt a műveletet hívták, teljesen össze kell hajtaniuk a kezüket, ha az ellenfél nem tett fogadást a Pot Flop hívása után.

Egy adott játékos rosszul érzi magát a kezével kapcsolatban, ezért úgy dönt, hogy mindegyiket összehajolja, amíg csak egy marad, és mindet fogad, amelyben egy másik játékosnak ideje felemelni mindent. Például, mondjuk 4 játékos az asztalnál, és ők csak eldöntik, hogy melyik kell menni minden egyes kézben. Azt is csökkentheti, hogy hányszor játszik egy adott játékot, így ez kevesebb kézre vonatkozik (ami azt jelenti, hogy a rake csökken).

Új játékosként kiválaszthatja, hogy a legalacsonyabb határérték alatt játsszon (így nem fizet egy árat a határérték alapján). A fizetési táblát alacsonyabb értékre is beállíthatja, bár ez növelheti a ház előnyét. Hogyan csökkenthetem a rake-emet? Annak érdekében, hogy megmutassa a legrelevánsabb eredményeket, a Poker-Index a legfontosabb játékokat egy bizonyos csillagos értéket adja.

A minősítés mellett a tényleges minősítés (csillagok száma) is megjelenik. Az alábbi diagram leírja az egyes játékok értékeit: A csillag színe leírja a játék nehézségeit kezdőknek és közbenső játékosoknak, valamint a Poker-Index által odaítélt csillagok maximális számát. A gyakorlatban csak olyan játékokkal játszhat valódi pénzt, amelyek legalább 3 csillaggal rendelkeznek. Megmondja a játék pontos értékét valódi pénzben – még versenyeken vagy készpénzes játékokban is.

Myong Leino Asked question December 4, 2023
Add a Comment