0
0 Comments

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). För resten måste du göra det själv. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Naturligtvis inte bara någon bok, https://wahyu-poker.com/ men en som lär dig mer än bara poker strategi. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem.

1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre?

Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Du är fri att använda den till alla dina spel. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion.

Spelet sänds i liknande format. En kamera fångar bordet hela tiden. 3) Välj spelet upp online. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar.

Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Oavsett om du spelar med vänner, på ett kasino eller i ett online pokerrum, kommer Texas Hold’em att vara din pålitliga följeslagare när du ger dig ut på denna spännande kortspelande resa.

Kristeen Santore Asked question October 16, 2023
Add a Comment