0
0 Comments

Call shove – Kun kyseessä on painiketta, paina voi joskus tuntua puhelun nostamisesta. Näissä tilanteissa vastustaja voi nostaa sinut kaikki, tai he voivat nostaa sinut 1: 1. Tilanteesta riippumatta korotus ei ole bluffia, sillä se kertoo toiselle kaverille, että sinun on kiinnitettävä huomiota sinuun, koska saatat nostaa hänet. Pelaajille jaetaan viisi korttia kasvot alaspäin, ja sitten heiltä vaaditaan panostamaan käden koon, nimeltään avant, ennen kuin floppi on jaettu.

Jos molemmat pelaajat saavuttavat tämän alkuperäisen panostuskierroksen, pelaajille jaetaan vielä kolme korttia, joita kutsutaan flopiksi. Pelaajilla on mahdollisuus tehdä toinen panos, www.comparebuzz.net joka vastaa alkuperäisen panoksensa kokoa, soittaa toinen panos tai taittaa. Tämä kierros päättyy, kun pelaaja on all-in tai folded. Raise – Tee suurempi työntö tietoja muodossa parempi kuin normaali määrä pelimerkkejä tai jopa korotus. Joten lopulta olen eräänlaisessa potin hallinnassa / bluffing-tilassa.

Tämä tekee myös laudan hieman ystävällisemmäksi sinulle. En suosittele, että yrität bluffata ja taittaa kädellä kuten AQ, mutta bluffata AA: n tai KK: n kanssa on hyväksyttävää lyhyellä aikavälillä. Suurin ongelmasi tällä hetkellä ei ole pelissä itsessään, vaan psykologiassa. Vaikka on hyvä pelätä menettää pino, on vielä parempi tietää, että voit menettää vähän rahaa, jos sinulla on huono käsi. Pelkäät menettää pussisi. Neljäs yhteisökortti, jota kutsutaan nimellä “kierros”, sijoitetaan kasvot ylöspäin ja sen jälkeen kolmas panostuskierros.

Lopuksi viides ja viimeinen yhteisö kortti “joki” asetetaan kasvotusten ja neljäs ja viimeinen panostuskierros tapahtuu. Loput pelaajat paljastavat kätensä ja pelaaja, jolla on paras viiden kortin pokerikäsi, voittaa potin Siinä on myös paljon liikkuvia osia, joista merkittävin on se, että kun joku “panostaa” vastustajalle (tai “läpäisee” toisen pelaajan panoksen jälkeen) se on perussääntöjen rikkominen. Kun pelaat rahaa, pinoasi on edustettava rahaa, jota sinulla todella on pöydässä.

Tässä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja taittaa voittavan käden: Tämä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja kutsutaan alas preflop. Tässä tapauksessa puhelu tulee sekä suuresta pinoista että pienemmästä pinoista. Heidän vastustajansa kaikki panostavat, kun soittaja yrittää saada arvoa soittamaan. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Texas Hold’emin pelaamisen ja perinteisen pokerin välillä: tässä ei ole taitettua omaisuutta.

Pieni pino voi lyödä vetoa, koska he tietävät, että heillä on vahva käsi. Suuri pino voi lyödä vetoa, koska he ovat halukkaita rullaamaan, jos ne ovat lyhyitä pinoja ja/tai saavat arvon. Tämä ei johdu siitä, että elämme maailmassa, jossa ei ole empatiaa, se johtuu siitä, että ei ole ilmaista lounasta tai ainakin ei ilmaista lounasta, jossa pelaajien kortit ovat kyseessä. Tämä tapahtuu uudelleen ja uudelleen. Olet melkein aina jäljessä täältä, joten tarkistamisesta tulee tapa.

Jos laitat sirun koon oikealle hyvän käden yläpuolelle, paras, mitä voit toivoa, on suora gutshot.

Binky Saeger Asked question September 11, 2023
Add a Comment