0
0 Comments

A játék körül forog a fogadási koncepció, a játékosok fogadási póker zsetonok vagy valódi pénzt, hogy a tartalmát a “pot”. Az alapok: A kártyák és a póker chips. A póker alapvetően egy 52 kártyás standard dobozban játszódik. Néhány változat azonban Jokereket vagy több fedélzetet tartalmaz a bonyolultság és az izgalom növelése érdekében. Végül a Stud játék hasonló a Texas Hold’em játékhoz. Mint a Texas Hold’emben, fogadsz, és akkor az ellenfél vagy összecsukja, vagy hívja.

A Studban egy táblával indulsz, és az ellenfél mindig három kártyával kezdődik. A hívás akkor következik be, amikor a játékosnak a legjobb kártya van: Emlékszem, hogy valaki ezt mondta nekem az elején, és csak nemrég értettem meg. Megtanuljuk, hogy a pozíció előnyt ad nekünk egy bizonyos típusú potban. Megszoktuk, hogy hátrafelé állunk, ezért megpróbáljuk megtartani pozícióinkat anélkül, hogy kockázatot vállalnánk.

Azonban nem akarsz nagy kockázatot vállalni, ha egy rövid halomban vagy. Ezért lehet olyan nehéz megtartani a középső pozíciót: tudod, https://pokerzseton.com hogy amikor az utolsó nagy vakod, a nagy vakod és az újbóli vásárlásod van, még mindig képes leszel az ellenfeledre. Természetesen időről időre megtanuljuk játszani a kezünket. Amikor a kezünkben és a zsetonok mögött vagyunk, az asztal kényelmesen érzi magát ellenünk. Fegyelmezett maradtam a fáradtság és az érzelmi ups és downs ellenére.” Az egykori világbajnok Chris Moneymaker a World Series sikerét a mentális keménységnek tulajdonítja: „Nem voltam a legjobb játékos, de tudtam koncentrálni és ragaszkodni a játéktervemhez.

A lényeg az, hogy nincs időkorlát, és annyit emelhet vagy hajthat, amennyit csak akar. Omaha egy jó játék, amit meg kell tanulni, mivel elég egyszerű ahhoz, hogy megtanuljon, de elég kihívást jelent a tanuláshoz. Megpróbálhat belépni a nagy vak és a kis vak között, de nehéz visszahívni, amikor a nagy vakban vagy. Ez azt jelenti, hogy az összes zsetont magával viheti az első fogadási körben. Egy másik stratégia, amelyet a játékosok használnak, szoros játék.

A legtöbb játékos azonban ezeknek a stratégiáknak a kombinációját használja a játék lejátszásához. Azonban jó ötlet, hogy egy cselekvési tervet, mielőtt a játék kezdődik. Ön is játszhat a gombot, és remélem, hogy egy jó showdown. A legfontosabb dolog az, hogy kitaláljuk, hogyan kell játszani a játékot anélkül, hogy túl mélyen. Általában több játékos van az asztalnál, és sok akció történik. Ez a játék sok mentális fókuszt igényel, ami sok hibához vezethet.

Ezenkívül nincsenek olyan arc-szembe interakciók, amelyek befolyásolhatják a játék kimenetelét. Ezért nehéz játszani. Az Omaha játék sokkal intenzívebb, mint a Texas Hold’em játék.

Shakita Alizadeh Asked question November 13, 2023
Add a Comment